//my dream !
sweet owner




Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome:D


Hello! my name is Nurul Farhana.Stay Negeri Sembilan.Student of secondary school.Friendly and ordinary people
Bigfoots!

Name: Nururl Farhana Md Daud. Age : 16 become 17 years old. Date of birth : 14.05.1996.Happy go lucky!!


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Nurul Farhana Binti Md Daud
Others:   


hmmmm....

Assalamualaikum..dkt sbln kiteorg gdoh..akhirnye..Alhamdulillah ktorg brbaik.. :-)..brsyukur sgt..tp harini die x sht..die dmm..klau die ad sblh aq..aq da lme jge die elok2..bg die mkn ubt.. hmm..aq hrp die cpt siht.. :'(..bye..salam..

Si Talam Dua Muka..

Salam...kt sini aq nk cerite psal bdk mnyakitkn hati..Sahabat mmng sahabat..tp klau da suke nk mnabur fitnah tu knape..oh duniaa..bnyk skli cabaran yg aq dpt..aq sngt sygkn prshbtn kite..tetapi mngape smkin hari ko smkin lain..aq cube buat yg trbaik demi kawan2 aq tetapi aq mmng x sangke ko akn bls aq dgn care cmni..x pe la wahai kawan,mngkin aq dh x de di sisi ko bru ko akn sedar..aq x mmblas ap yg ko buat dkt aq..tetapi,aq mnghrpkn Allah akn mmblasnye untuk aq..sekian..

Hancus!

Salam...
Aku nak story something sikit..aku ad abg..Mulut die kemain mncabar lg..Dr dlu lg tu aq mmng x berkenan lgsong ngn die tu..name je abg tp hakikatnye nothing..x de ap yg bgos..Ap yg die buat lngsng aq x boleh trime..ssh sgt nk trime..ok..(mood- bengang gile) -_-'

Friends???

Assalamualaikum..hai guys..aku kt sini nk citer psal friends aq..aq nk x la bnyk kwn sbb aq ni pendiam..kwn terpenting aq ade 2 org je...First Maizatul Fatihah binti Anuar....die ni ok la..tp kn klau x de kwn aq lg sorang ni aq jd tunggul la jgk kdg2..hahahaha..mane taknye..aq da la x rmai kwn klau sorang lg tu x dtg die mrayau-rayau ngn bdk laen..haisshh!! ape da...-.-''

Ni la kwn aku..Maizatul..bkn yg pndang tu..yg pegang 
buku 366 folk tales tu.. ^_^

Ok kiter berbalik citer kite pd yg asal..kwan aq yg kedue..Nazuha binti Hussin..die ni kdg2 ok..kdg2 tu ske tipu aq..hahahaha...However die la yg slalu tolong aku..tlong aq pegi bli brg ap yg aq sruh sebab aq x kluar..so aq mntk tolong kt die..Kadang-kadang tu die ske menyakitkn hati aq..tp mcm mane pn kitaorang ok blik..ok ni aq nk post gmbr die ha..ni kt bwh ni..ok

ni die nazuha,.. : p                                                                                   

ok..aq rse smpai situ je citer psal friends aq..ok bye2..Assalamualaikum...:)











Errmm.. -.-'

Assalamualaikum semue..aq harap korang sehat erk ? aq sebenarnye tgh bosan ni..cuti skola 1 bln stengah x de buat pape pn..haishh!! x de ke org nk bwk aq ni pergi jln2..ape pn x boleh la..tak lame lg cuti skola habis..aq akan naik form 5..wah scary der~..SPM tu..Tapi bile fikir balik la kn lepas aq habis skola aq nak buat ape? Eii poning kepalo di buek ea...hahaha...x de citer r weii..ni pn x de mood nk tulis blog ha..aq tao blog aq nk x awesome sgt mcm korg pnye blog..hahaha..aq rse smpai situ je la blog aq..x de ape yg best pn kn..ok la.bye~ Assalamualaikum...

Confius -_-

Assalamualaikum sekalian...Harini aku nak bukak topik pasal yang aku ni tengah confius..Aku sebenarnya tengah confius sebab antara beli canon dslr dengan samsung galaxy s2..Maklumlah baget tak cukup..Tu yang confius..Ade sape-sape yang boleh tolong mane satu yang aku nak beli?? huhuhu..ok la..tengah takde idea lagi da ha..ok..bye2..

Favourite movie !!

Salam...citer pasal favourite movie la kan..aku lebih suke tonton movie luar negare...Macam dari korea ke..Bukan nak kate tak suke kan movie negara sendiri..Tapi aksi lebih menarik..Contohnye 2 movie ni:


                                                  Runway cop movie

Best jugak la ceriternye,..mengisahkan seorang polis yang mahu selesaikn kes dengan berubah dari seorang yang gemuk ke seorang model...macam gmbar kat atas tu..Lagi satu movie yang ni kat bawah ni..:

                                                  My girlfriend is an agent

Yang ni dua- dua jadi agent..Klaka jugak la ceritenye..haha..aku rase banyak lagi movie yang aku suke..Kalau nak cerita kt sini memang tak abis la kan..So sampai sini je la pasal movie..sebab aku nak update yang laen ...hehehehehe :P

<$BlogItemCommentCount$> comment(s)